Tävla med 46elks

Med 46elks så kan man lätt integrera telefonfunktionalitet i vilken app som helst via ett API. Det går att skicka, ta emot och svara på SMS. Ännu intressantare är att det går att hantera röstsamtal. Man kan skicka vidare ett samtal till ett annat nummer baserat på olika kriteria, dvs bygga en egen telefonväxel. Dessutom kan man spela upp en ljudfil samt göra olika saker beroende på vilka siffror som den som ringt upp trycker på.

Tävling

För att testa något nytt här på mashup.se så lanserar vi nu en tävling tillsammans med 46elks för att utse den mest användbara applikationen som på något sätt använder 46elks API. Så det är bara att sätta igång och hacka, ni har fram till 12 mars på er att skicka in ert bidrag.

Priser

  1. Ära och uppmärksamhet. Dels via mashup.se, dels via 46elks kanaler (nyhetsbrev etc).
  2. En iPod shuffle + 500 kr i kredit hos 46elks (dvs 1428 SMS eller 55,5 timmar utgående samtal)

Regler

  • Vem som helst kan delta, det enda kravet är att någon del av 46elks API används
  • Vinnare uses av 46elks baserat på vilken ide som är mest användbar för användaren i ett affärssammanhang
  • Skicka in ert bidrag genom att ladda upp er kod på GitHub, Bitbucket eller någon liknande tjänst. Skriv sedan en kort kommentar på detta blogginlägg med länk till koden och en kort beskrivning av vad ni har gjort.
  • Mitt på dagen (dvs 12:00) 12 mars 2013 är deadline och vinnar kommer att uses strax efteråt.

Tävlingen arrangeras av 46elks, de utser vinnaren och står för priserna. Vinnaren är ansvarig att betala ev. vinstskatt.

Har ni några frågor om APIet, tävlingen och reglerna så kontakta @46elks.