APIdays Scandinavia kommer till Stockholm i mars

UPPDATERING: APIdays Scandinavia har bytt namn till Nordic APIs. Mer information hittar du i mitt blogginlägg om namnändringen och våra planer för Nordic APIs

Jag är stolt att meddela att jag kommer att vara med och organisera den första APIdays Scandinavia konferensen i Stockholm 21-22 Mars. 2 dagar med presentationer om allt som hör APIer därtill, kan det bli bättre? Inspirationen kommer från APIDays konferensen som jag var på i Paris i december och målet är att den Skandinaviska versionen ska hålla samma höga nivå på presentationerna med både lokala och internationella talare.

Så boka 21-22 mars i era kalendrar direkt så att ni har möjlighet att delta i den första och största API-konferensen i landet.

Mycket mer information kommer så snart vi hinner få ut den. Vi jobbar för fullt med att hitta lokal, sponsorer och talare. Är du intresserad av att sponsra APIdays Scandinavia eller presentera något intressant som har att göra med APIer så maila mig direkt.

APIdays organiseras av faberNovel och Webshell och den skandinaviska utgåvan av mitt eget Dopter och svenska Twobo Technologies.