Speed dating på nätet

TechCrunch skriver om en intressant sydafrikansk speed dating site som heter YesNoMayB. Man registrerar sig och talar kortfattat om vem man är (kön, ålder, intressen) också laddar man upp ett foto på sig själv. Sedan talar man om vilken typ av männsikor man letar efter (kvinna, 20-22, web development) och sedan får man se en hel massa foton+intressen på folk som stämmer överens med ens sökprofil. På var och en så säger man Ja/Nej/Kanske. De som du är intresserad av får senare se din bild+intressen och om de gillar dig så kopplas ni båda samman och sedan måste man vara social. I YesNoMayB’s demo så är givetvis alla kvinnor modeller med bristfälligt täckande klädsel, jag är tveksam att det är så i verkligheten…

Kul och smart ide, bättre än Match.com, Spray date och andra. Nu är jag ju gift, så det blir ingen datingsite alls för mig, men om jag inte var det så skulle jag nog leka på YesNoMayB.

Läs mer:

TechCrunch – Getting Down To Business: YesNoMayB