Ska jag starta en svensk version av ProgrammableWeb?

Det finns väldigt många APIer och väldigt många mashups, men de flesta är från USA. Amerikanskt innehåll på engelska är ju inte så intressant för svenskar. Så jag funderar på att göra om mashup.se till en svensk version av ProgrammableWeb, dvs en site som går igenom APIer och Mashups som kan vara intressant för svenskar. Delvis så kommer det att vara amerikanska APIer, Google Maps är ju väldigt användbart i Sverige också, delvis specifika svenska APIer. Tänkte mig en blanding av artiklar, nyheter och ett directory.

Är det något som skulle intressera er? Kommentera i så fall detta inlägg så jag får veta vad ni tycker. Om ingen är intresserad så fortsätter jag bara blogga på engelska på digitalistic.com, men om det finns ett intresse i Sverige så sätter jag gärna igång direkt.