Köp de bästa oddsen, eller hitta dem gratis

Realtid.se har en artikel om OddsNews, en ny svensk spelsite som samlar alla spelodds och en massa statistik. Tanken är att de ska tjäna pengar på att skicka spelare vidare till Unibet, Expekt och andra. Inte världens mest originella idé (kolla tex BetBrain), men en originell idé är inte alltid nödvändig (men att göra det bäst är). Jag gillar deras attitud – satsa max 10.000kr och ta in ex-jobbar som gör jobbet mot delägarskap (dvs outsourcing inom Sveriges gränser). Det skulle vara skönt att se fler sådana initiativ.

Kanske bör OddsNews också bli inspirerad av PicPals senaste erbjudande. PickPals har fantasy betting, alltså kan man satsa på vilket lag som ska vinna en match utan att satsa pengar, vinsten är respekten som man får bland sina polar (“13 är respekt” som det så fint heter). Det verkar som en liten del av alla som låtsasspelar på PickPals har mer rätt än andra, så nu samlar de ihop de 30 bästa spelarna och säljer deras gemensamma tips för en avgift. Mycket smart använding av all den data som PickPals användare genererar.

Samtidigt så har Kristdemokraterna annonserat att de vill försvaga det svenska spelmonopolet, men de är lite sent ute, alla spelar ju i alla fall…

Läs mer:

Realtid.se – De startade svensk oddssajt

TechCrunch – PicksPal Could Disrupt Sports Betting Markets