Mashup.se efter Google Readers begravning

Om en knapp vecka, den första juli, så läggs Google Reader ner. Detta är givetvis väldigt synd och är ett problem för mig på två sätt – dels så använder jag Google Reader dagligen för att konsumera nyheter från ett stort antal bloggar, dels så använder väldigt många av er Google Reader för att följa vad jag skriver om här på mashup.se. För att hjälpa er att fortsätta följa mashup.se även utan Google Reader så har jag här lite tips…

Byt till en annan RSS-läsare

Det finns en hel del RSS-läsare att välja på – de jag har hört mest gott om är Feedly, Feedbin och Feed Wrangler. I det flesta av dessa kan man automatiskt flytta över sina feeds från Google Reader, alternativt så kan man gå till Google Takeout för att exportera all information från Google Reader (gör det i vilket fall innan det är för sent).

Oavsett vilken läsare du väljer så glöm inte att ta med http://mashup.se/feed bland dina feeds!

Twitter eller Facebook

Det går också bra att följa mashup.se på Twitter på två olika sätt. Det går bra att följa mitt personliga konto @andreaskrohn där jag länkar till alla inlägg på mashup,se plus delar med mig av en hel del annat API-relaterat. Det går också bra att följa @mashupse som är ett konto som endast kommer att innehålla länkar till inlägg på mashup.se.

Föredrar du Facebook framför Twitter så följ vår Facebooksida istället. Där kommer det att finnas länkar till alla nya inlägg från denna blogg.

Både Twitterintegrationen och Facebookintegrationen implementerade jag med IFTTT utan en rad kod. Ett enkelt och snabbt sätt för alla er med egna bloggar att göra samma sak.

Email

Passar inte RSS, Twitter eller Facebook dig så går det bra prenummerera via email. Ange din emailadress så skickar vi ett mail till dig med varje nytt blogginlägg.

Saknar ni något sätt att följa mashup.se? Låt mig veta i kommentarerna i detta inlägg så hjälper jag gärna till.