Fel hos Feedly

Det är sommar, det är sol och Feedly tror att jag bloggar om indianer. Ni som följer mashup.se hos Feedly får felaktigt innehåll ifrån en blogg som heter North to Nowhere. När jag följer mashup.se i andra RSS-läsare, som tex Feed Wrangler så är det inga problem. Jag har försökt hitta någon hänvisning till North to Nowhere i min kod, i .htaccess etc, men utan framgång. Min gissning är alltså att Feedly gör fel.

Jag har påpekat detta för Feedly flera gånger utan att få något ordentligt svar, men jag ska fortsätta tjata. Har någon av er några ideer vad problemet kan vara så låt mig gärna veta via kommentarerna på detta inlägg eller via twitter. Det kan också vara dags att behandla gratisalternativet Feedly med lite skeptisism, gör det fel på ett feed så gör de garanterat fel på andra feeds.