Liquid Data och andra hackathons

Det är snart dags för 2-dagars konferensen Nordic APIs i Stockholm, där jag hoppas träffa er alla. Nordic APIs är en onsdag och en torsdag, men vill ni värma upp helgen innan så kan jag rekommendera hackathonet Liquid Data 14-16 september.

Hacket är arrangerat av Absolut och det handlar om att skapa nya barupplevelser. Under 3 dagar så bjuds på underhållning, presentationer och möjligheter att koda. Hacket är i centrala Stockholm på Atelier, som verkar vara ett väldigt coolt ställe. Vill ni vara med så anmäl er direkt, antalet platser är väldigt begränsat. Själv kommer jag att vara på plats och jag ser fram emot att se vad ni producerar.

Räcker inte Nordic APIs och Liquid Data så ta en titt på Tictails hack fredagen den 13 september. Med alla 3 event sammanslaget så kan ni hacka och lära er om APIer non-stop i en vecka.

Hack utanför Stockholm

Världen är större än Stockholm, det kan komma som en chock för er som bor där, men det är sant. 14-15 september så är det dags för East Sweden Hack i Linköping. Lag om 2-3 personer skapar nya webbtjänster för invånare och besökare i regionen East Sweden.

Bor du i västra Sverige så är det West Coast Big Apps som gäller – en apptävling med öppna data. Big Apps har redan dragit igång, men det är inte för sent att anmäla sig.

Fler event

I eventkalendern så samlar jag hackathons och konferenser som kan vara intressanta för alla med intresse av APIer och öppna data. Saknas något där så hör av dig på twitter eller via mail så uppdaterar jag kalendern.