2X Nordic APIs konferenser – något för alla

Jag är en av grundarna och arrangörerna av Nordic APIs konferenserna och under hösten så kommer två stora konferenser som jag hoppas ni alla kan komma på. En konferens har ett mer tekniskt fokus och den andra är helt fokuserad på affärsmöjligheterna med APIer. I båda fallen så har vi lyckats få till riktigt bra talare som tillhör den internationella API-eliten och vi är övertygade att det kommer att vara värdefullt för alla som jobbar eller är intresserade av APIer att komma och lyssna, oavsett vilken teknisk kunskap de har.

Nordic APIs 18-19 September

Om en knapp månad är det dags för Nordic APIs i Stockholm, det blir 2 riktigt bra dagar med både fantastiska talare och en unconference (+ öl). Några presentationer ni kan se fram emot är:

…plus mycket mycket mer. Det är en konferens som jag väldigt gärna hade gått på själv, även om jag inte hade organiserat den. Ta chansen att vara med på den största Nordic APIs hittills och den största API-konferensen i Norden. Registrera er denna veckan så kan ni dessutom få 25% rabatt om ni köper 2 biljetter.

Nordic APIs på Internetdagarna

Den 26 november kommer vi att ha en dag på temat “Nordic APIs for Business” på Internetdagarna i Stockholm. Hela dagen kommer att handla om hur man tjänar pengar på ett API samt hur man använder APIer som i marknadsföring, perfekt för tex entreprenörer, marknadsföringsfolk, projektledare och produktägare. Ingen teknik, bara business. Vi är stolta över att ha presentationer från Twilio (den första Twiliopresentationen i Norden så vitt vi vet) och Axway, och fler bra talare är på gång. Förutom allt vi har att erbjuda så får man givetvis också del av Internetdagarnas egna keynotetalare (tex Jimmy Wales, grundare av en liten sajt som heter Wikipedia), mingel etc.

Använder ni koden “IND13” när ni registrerar er så sparar ni hela 20% på biljettpriset. Vi ligger på den andra dagen av två på Internetdagarna, så när du registrerar dig så glöm inte att välja “Nordic APIs for Business” dag 2. Dag 1 kan man välja tex Swedish Startup Session, Öppna data – vad händer under 2014 eller Federationslösningar för enkel och säker inloggning, så det finns något för alla. API-spåret på Internetdagarna är tänkt att vara ett komplement till konferensen i september, gå på båda eller välj den som passar dig bäst (och glöm inte att dra med dina chefer på Internetdagarna så de förstår möjligheten med APIer).

Vi är stolta att få vara med på Internetdagarna och hoppas att vi träffas både där och på Nordic APIs i september!